به گزارش راهبرد معاصر، این تحقیق بر روی مرغ، گوشت گاو، و ماهی قزل آلا منجمد انجام شد.
در این تحقیق، ویروسها روی گوشت و ماهی منجمد قرار داده شدند و سپس در دمای یخچال (۳۹.۲ درجه فارنهایت) و دمای فریزر (۴- فارنهایت) نگهداری شدند.
بیلی گفت: «ما حتی متوجه شدیم که ویروسها را میتوان پس از مدت زمانی از منجمد شدن، کشت داد.»
محققان گفتند که یافتههای آنها قابل توجه است زیرا کروناویروس میتواند در روده تکثیر شود، و فقط در دستگاه تنفسی، که اکثر مردم اثرات آن را احساس میکنند، تکثیر نمیشود.
محققان دریافتند که ویروسها در دمای یخچال به خوبی دمای فریزر عمل نمیکنند.
این مطالعه بر اهمیت بهداشت دقیق در برداشت، حمل و نقل، بسته بندی و توزیع محصولات غذایی تاکید میکند./مهر